Muzică !

Deşi nu recomand distragerea atenţiei de la trafic, ascult zilnic muzică pe orice şosea şi de multe ori şi când ies în afara oraşului.

Am vorbit cu mai mulţi ciclişti şi alţi sportivi de performanţă şi mulţi mi-au spus că se antrenează la fel. Este foarte important pentru mine să am un element suplimentar care să mă motiveze şi care să mă forţeze să ţin ritmul. De asemenea s-a demonstrat că astfel, este parţial distrasă atenţia de la efort şi oboseală.

Repet, eu  apelez foarte mult la elementele vizuale, verific traficul din spatele meu o dată la câteva secunde şi am o rutină clară a gesturilor pe care le fac sau nu le fac în trafic. Nu uitaţi, safety first ! Dar cam asta ascult eu pe biclă :

Rock you pe vântul de dimineață !

Reclame

7 gânduri despre „Muzică !

 1. Salut!

  Am tot vazut in posturile tale ca folosesti termenul de ‘antrenament’. Pentru ce te antrenezi, participi la competitii oficiale gen turul frantei, sau ceva de genul?

  Numai bine!

  • Mă antrenez pentru a putea să merg pe trasee din ce în ce mai lungi şi mai solicitante şi pentru a putea să le fac pe cele uzuale cu mai puţin efort. Mă antrenez ca să mă menţin în formă şi ca să devin mai bun ! Poate pe viitor îmi va folosi acest antrenament, dacă voi decide să mă alătur celor care se înscriu la competiţii !

  • Voi cita un prieten, Elektric Cyclist : „tough pedal, sweet pain” /desi eu cred ca ar merge si Sweet pedal tough pain 🙂

  • incearca muzica greceasca. Poate fi foarte dinamica uneori 😀 Te baga si tine in priza mai ceva ca un Red Bull. Puls 150 cand e frig apoi te stabilizezi 😀

 2. 40 de appleturi flash o.O Ma bucur ca am pluginurile blocate (inainte fara chestia asta mai toate site-urile blocau browserul din 2 in 2 minute)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s